Sokak Basketbolu turnuvası sona erdi

.

22 Ağustos 2014 Cuma 10:08 2014-08-22 11:09:37
Sokak Basketbolu turnuvası sona erdi
 İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilen Refik Gür Sokak Basketbolu turnuvası sona erdi. 4 kategoride düzenlenen turnuvada dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Belediyespor Salonunda 18 Ağustos tarihinde oynanan maçlarla başlayan turnuva, geçtiğimiz akşam oynanan maçlar ile sona erdi.

4 kategoride gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren takımlar ise şu şekilde:

banner380

Minik erkeklerde: 1. Turuncu Kaplanlar, 2. Fantastik Üçlü, 3. Sarı Fırtınalar. Küçük bayanlarda: 1. Taner et mangal, 2. Dostlar ofset, 3. Yıldız kızlar, 4. Potanın perileri. Genç erkeklerde: 1. Kosova Ufkum Koleji, 2. Kılıç Ticaret, 3. Cold Fear, 4. Haydarın Dümenleri. Büyük erkeklerde: 1. Kosova Ufkum Koleji, 2. Cem Şimşek, 3. 10 Numara Mayer.

Üçlük yarışmasında ise minik erkeklerde Ahmet Berk Ayaş, Büyüklerde Tuğrul Şahin, smaç yarışmasında Oğuzhan Özbek birinci olurken; en centilmen oyuncu Mustafa Yapıcı oldu.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Her yıl festival kapsamında düzenledikleri turnuvayı, bu sene festivalin iptal edilmesi sebebiyle festivalden bağımsız olarak düzenlendiklerini söyledi. Taban, turnuvada dereceye giren takımları da kutladığını belirtti.

Son Güncelleme: 22.08.2014 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<