Su tankının altında kaldı!

29 Temmuz 2016 Cuma 16:09 2016-07-29 16:12:34
Su tankının altında kaldı!

 İnegöl´e bağlı Tekke mahallesinde meydana gelen kaza da su tankının altında kalan asker ağır yaralandı. Babası ve dedesi tarafından kurtarılan genç tedavi altına alındı.

banner380
Edinilen bilgilere göre; sabah 08.00 sıralarında 3 gün sonra birliğine teslim olacak olan 20 yaşındaki İsmail T., ailesi ile birlikte 1 tonluk su tankını traktörün römorkuna yükledi. Genç tankın hareket halindeyken kaymaması için römorka bindi. Dedesi Hüseyin T. Yönetimindeki traktör, arkasındaki römorku tarlaya götürmek üzere çekmeye başladı. Tarla mevkiinde iddiaya göre römork tekerleğinin çukura düşmesi sonucunda, genç tuttuğu bir tonluk su dolu tank ile birlikte aşağıya düştü. Su dolu tankın altında kalan genç, Dedesi ve babası Necmettin T. Tarafından hareket ettirilen tankın altından kurtarıldı.

Su tankının altından çıkarılan genç, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. Acil serviste yapılan tetkikler sonucunda gencin belinde kırık oluştuğu ortaya çıkınca, sevkine karar verildi. Ağır yaralanan genç, Ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Gencin, 3 gün sonra vatani görevi yapmak üzere askeri birliğine teslim olacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 29.07.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<