Suç makinaları yakalandı

15 Ocak 2017 Pazar 13:00 2017-01-15 13:04:22
Suç makinaları yakalandı

 İnegöl’de biri 7, diğeri ise 4 ayrı suçtan aranan iki kişi İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin sıkı takibi sonucu İnegöl’e bağlı Cerrah mahallesinde yakalandı. Şahısların kaldığı evde yapılan aramada uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve mermi ele geçirildi.

banner380
Edinilen bilgilere göre, aralarında cinayetinde bulunduğu çeşitli suçlardan dolayı İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından her yerde aranan 30 yaşındaki O.K. isimli şahsın Cerrah mahallesinde bir evde saklandığı tespit edildi. Harekete geçerek söz konusu eve baskın yapan ekipler, aranan şahsı kıskıvrak yakaladı. Şahsın kaldığı evde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ile bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.
POLİSİ KANDIRMAYA ÇALIŞTI
Baskın sırasında O.K. isimli şahısla birlikte aynı evde kalan bir kişinin daha olduğunu gören ekipler, şahsın kimliğini alarak incelemelerde bulundu. Ekipler, şahsın verdiği kimliğin kendisine ait olmadığını belirledi. Bunun üzerine yapılan sorgulamada şahsın gerçek kimliği tespit edildi. Yapılan GBT sorgulamasında, şahsın cinayet işlemekten dolayı hapiste olması gerekirken, firari olan, ayrıca 7 ayrı suçtan dolayı aranan 26 yaşındaki B.K.Ş. isimli şahıs olduğu belirlendi. Her iki şahıs gözaltına alınarak emniyette götürüldü. 
TUTUKLANDILAR
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliye sevk edilirken, 4 ayrı suçtan aranan O.K. ile Cezaevi firari olan ve 7 ayrı suçtan aranan B.K.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Son Güncelleme: 15.01.2017 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<