Şükriye ninenin yaşını duyunca çok şaşıracaksınız!

02 Aralık 2016 Cuma 19:58 2016-12-02 20:06:01
Şükriye ninenin yaşını duyunca çok şaşıracaksınız!

  İnegöl´ün Hocaköy mahallesinde ikamet eden 110 yaşındaki Şükriye Bayram, karşısında protokolü görünce sevinci bir kat daha arttı. Kurtuluş savaşını yaşayan Bayram, “Devlet benim” dedi. 

banner380
İçme suyu barajının temel atma töreni için Hocaköy mahallesine gelen Kaymakam Ali Akça, köyde 110 yaşında yaşayan bir kadının olduğunu öğrenince beraberindeki Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile birlikte ziyaret ettiler.

ALLAH SİZLERİ BANA YOLLADI

Protokol üyelerini karşısında gören Şükriye Bayram, “Allaha çok şükür. Sizleri hep birada görmek bana mutluluk verdi.” diyerek kurtuluş savaşı anılarından bahsetti. Kurtuluş sırasında 4-5 yaşlarında olduğunu aktaran Bayram, “Savaş sırasında annem beni korumak için kendisi siper olmuş. Beni kurtarmış. Atatürk´ü de gördüm. Atatürk öldüğünde 30 yaşının üstündeydim. Bu günleri gördüm Allah´a şükür. Cuma saati dualar ettim, Allah sizleri bana yolladı. Sizleri gördüm hamd olsun. Ne mutlu bana.” Dedi.

SİZLERİN DUALARIYLA AYAKTA DURUYORUZ

Kaymakam Ali Akça ise, “Teyzemin maşallahı var. Allah sağlıklı ömürler versin. Yaşlı teyzelerimizin duaları olduğu sürece Allah bu ülkeye ve millete inşallah zeval vermeyecektir. Sizlerin dualarıyla ayakta duruyoruz.” Dedi.

DEVLET BENİM

Veda sırasında Başkan Aktaş´ın devlet burada demesine ise 110 yaşındaki Şükriye Bayram, “devlet benim” diye cevap vermesi tebessüm ettirdi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<