Suntaların Altında Kaldılar

22 Kasım 2017 Çarşamba 10:40
Suntaların Altında Kaldılar

Mahmudiye mahallesi Ayaz sokakta faaliyet gösteren işyerinde meydana gelen iş kazasında, üzerlerine sunta tabakaları devrilen 2 işçi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bir mobilya imalathanesinde çalışan 26 yaşındaki Eren Taş ile 43 yaşındaki Suriyeli Vecih Elzeyn El Sihabi, suntaları kesim için indirmek istediler. Bu sırada sunta tabakaları işçilerin üzerine devrildi. Suntaların altında kalan işçiler, mesai arkadaşları tarafından sunta tabakalarının altından çıkarıldı.

banner380

Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin müdahalesinin ardından yaralı işçiler, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<