banner359

Suriyeli Aile Kavga Etti, Çocuk Ortada Kaldı

14 Şubat 2017 Salı 10:11 2017-02-14 10:15:47
Suriyeli Aile Kavga Etti, Çocuk Ortada Kaldı

 Sokak ortasında tartışan Suriyeli genç çift, iki yaşındaki çocuklarını cadde üzerinde unutup ayrılırken, durumu gören bir vatandaşın ihbarı, aynı anda kayıp çocuk ihbarı gelmesi emniyet ekiplerini harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Suriye uyruklu Yusuf D. ile eşi Ulfer G., Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde tartışmaya başladı. Tartışma üzerine Yusuf D., bisikletine binerek uzaklaşırken, sinirlenen Ulfer G.´de yanlarında bulunan 2 yaşındaki çocukları Teim D.´yi cadde üzerinde bırakarak ayrıldı.

ÇALINTI ŞÜPHESİ ALARMA GEÇİRDİ

Anne ve babasının ayrılması ile cadde üzerinde yalnız kalarak ne yapacağını şaşıran küçük çocuğa, vatandaşlar sahip çıktı. Suriyeli ailenin, vatandaşların uyarmasına rağmen aldırış etmeden olay yerinden ayrılmasının ardından durum emniyet ekiplerine bildirildi. Aynı anda başka bir hattan kayıp çocuk ihbarı gelmesi, emniyet ekiplerini harekete geçirdi. Çocuğun çalınıp, daha sonra belirtilen bölgede bırakılma ihtimali üzerinde de duran ekipler, çocuk ve kayıp ihbarı yapan aile ile görüşmesinin ardından gerçek ortaya çıktı. Annesinin kimliği ile cadde ortasında bırakılan küçük Teim, vatandaşlar tarafından emniyet ekiplerine teslim edildi. Kısa sürede Suriyeli aileye ulaşan emniyet ekipleri, küçük Teim´i ailesine teslim etti.



Son Güncelleme: 14.02.2017 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<