banner359

Süs Havuzunda Serinlediler

29 Temmuz 2015 Çarşamba 22:16 2015-07-29 22:19:15
Süs Havuzunda Serinlediler
Hem köpeği hem kendilerini serinlettiler
Yaz sıcaklarının hakim olduğu Türkiye´de vatandaşlar serinlemek için deniz ve havuzları tercih ederken, İnegöl´de bazı çocukların havuz keyfi görenleri hayrete düşürdü.
İnegöl´de kasıp kavuran sıcaklardan bunalan ve serinlemek isteyen çocuklar İnegöl´ün Avarlar kavşağındaki süs havuzuna akın ettiler.
SANDALYENİN ALTINDA HAVUZ KEYFİ
Sürücülerin sevinç çığlıklarını ilgiyle izlediği çocuklar, İnegöl Belediyesi tarafından yapılan sandalye figürlü havuzun tehlikeli olmasına rağmen suya atlayıp bir süre kulaç attıktan sonra havuz kenarında uzanarak güneşlenmeyi de ihmal etmediler.

KÖPEĞİ DE SERİNLETTİLER
Bir başka serinleme yöntemi ise eski tarihten bu yana süre gelen sebil çeşmeleri. Orman İşletme Müdürlüğü mevkiinde bulunan hayrat çeşmesine giden minik çocuklar, kavurucu sıcaklara dayanabilmek için kafalarını çeşmenin akan kısmına tutarak serinlemeye çalıştılar. Minik çocuklar ayrıca hemen yanlarında bulunan köpek yavrusunu da serinletmeyi ihmal etmediler. 

Son Güncelleme: 29.07.2015 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<