banner359

Takla Atıp Duvara Çarparak Yanan Cipten Son Anda Kurtarıldılar

21 Mayıs 2017 Pazar 20:36 2017-05-21 20:39:33
Takla Atıp Duvara Çarparak Yanan Cipten Son Anda Kurtarıldılar

Takla Atıp Duvara Çarparak Yanan Cipten Son Anda Kurtarıldılar
Bursa-Ankara Karayolu üzeri Mezit-3 mevkiinde yağışla birlikte kayganlaşan yolda kontrolden çıkan Cip, taklalar atarak istinat duvarına çarptı; 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından alev alan cip yoldan geçen sürücüler tarafından söndürülürken, kazayı meraklı gözlerle izleyen seyir halindeki otomobilin sürücüsü de istinas duvarına çarptı.
Edinilen bilgilere göre; Ankara’dan İnegöl’e seyir halinde olan 65 yaşındaki Durmuş Biçen yönetimindeki 16 NGP 25 plakalı Cip, Mezit-3 mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan virajı alamayarak kontrolden çıktı. Taklalar atan cip, yolun sağındaki istinat duvarına çarparak ters döndü. Hurdaya dönen cipteki 4 kişi sıkıştı. Araç içerisindeki sıkışan sürücü ile araçta bulunan 58 yaşındaki Faruk Biçen, 67 yaşındaki Seher Biçen ile 57 yaşındaki Fatma Biçen yoldan geçen sürücüler tarafından araç içerisinden çıkarılarak kurtarıldılar.

O sırada İnegöl’e seyir halinde olan sürücü İsmail T. yönetimindeki 16 EM 720 plakalı otomobil de sürücünün kazayı görüp heyecanlanması sonucunda kontrolden çıkarak istinas duvarına çarptı. Bu kazada şans eseri yaralanan olmadı.
ALEV ALDI
Bir anda alev alan Cip, yine çevredeki vatandaşlar tarafından yangın söndürme tüpüyle söndürüldü.
Kaza sonucunda yaralanan 58 yaşındaki Faruk Biçen, 67 yaşındaki Seher Biçen ile 57 yaşındaki Fatma Biçen, kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındılar.
Hurdaya dönen Cip çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.
Kaza ile alakalı soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 21.05.2017 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<