banner359

Tartışma kanlı bitti!

17 Haziran 2017 Cumartesi 17:58 2017-06-17 18:01:42
Tartışma kanlı bitti!

 Orhaniye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, nedeni belirlenemeyen bir konu için tartışan bir gurup gencin tartışması kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre olay Orhaniye Mahallesi’nde meydana geldi. 2.Güneş Sokak üzerine ikamet eden Suriye uyruklu Abdullah Helef isimli genç ile Suriye uyruklu arkadaşları arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir anda alevlenmesi üzerine kavgaya dönüştü. Kavga esnasında bir süre sonra Abdukadir Elsalati isimli genç yanındaki bıçağı arkadaşı Abullah Halef’e saplayan şahıs olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. 

Diğer arkadaşları ise Abdullah Halef’in yaralandığını görünce durumu hemen 112 Acil Servis Ambulansına ihbar ettiler. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırarak tedavi altına aldı.

Arkadaşını bıçaklayan Abulkadir Elsalati isimli genç ise İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından aranıyor. 
Yaralının sağlık durumum ağır olduğu olayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi. 

Arkadaşını bıçaklayan şahıs ekipler tarafından kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 17.06.2017 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<