banner359

Tehlike saçıyor!

13 Eylül 2017 Çarşamba 12:05
Tehlike saçıyor!

Hikmet Şahin Kültürparkında gölet kenarındaki ışıklandırma kabloları tehlike saçıyor.

Bütünşehir uygulaması kapsamında sorumluluğu Bursa Büyükşehir Belediyesine geçen Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisindeki gölet kenarında bulunan ışıklandırma kabloları tehlike saçıyor. Göletin çevresinin ışıklandırılması amacıyla kullanılan tesisatın açık kalan kablolarını gören vatandaşlar, özellikle çocuklar için tehlike oluşturan bu duruma tepki gösterdiler.

Aydınlatma için kullandığı öğrenilen kabloların bir kısmının uçlarının açık olduğunu gören vatandaşlar, “İnegöllülerin yoğunlukla nefes almak ve piknik yapmak için kullandığı bir park burası. Can güvenliğinin alınması da gerekiyor. Binlerce kişi zaman geçirmek için burayı tercih ediyor. Vatandaşlar için en güzel hizmet olan Kültürparkın içinde bulunan gölet kenarında açık bırakılan elektrik kabloları tehlikeli bir durumda. Çocuğumuz, gençlerimiz zaman zaman gölet kenarına gidiyor. Ya birini elektrik çarpsa, bunun hesabını kim verecek? Bu sorunun acilen çözüme kavuşmasını istiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<