banner359

Terminalde bayram yoğunluğu başladı

20 Haziran 2017 Salı 13:15 2017-06-20 13:17:45
Terminalde bayram yoğunluğu başladı
 İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde bayram öncesi yoğunluk başladı.

Bayram tatili için şehir dışına çıkmak isteyenler terminale akın edince otobüs firmaları ek sefer düzenlemek zorunda kaldı.

Bayramı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar erkenden otobüs terminaline akın ederken, bu kişilere diğer il ve ilçelerden gelenler de eklenince terminal ana baba gününe döndü. Bavulunu kapan her yaştan insan terminale hücum edince otobüs firmaları ek seferler düzenlemek zorunda kaldı.

Bayram yaklaştıkça yoğunluğun arttığını belirten otobüs firması çalışanları, “Şuan hemen hemen Türkiye´nin her tarafında yoğunluk var. Özellikle Doğu tarafına biraz daha fazla yoğunluk oluyor. Çünkü yaşlı kesim Doğu´da olduğu için insanlar bayramda aile büyüklerinin yanına gitmek istiyor. Bayram nedeniyle rezervasyon yapılmıyor. Vatandaşlar biletlerini hemen hemen aldılar. Arabalar da çok az sayıda yer mevcut. 1-2 gün içinde yapılan satışlarla araçlar tamamen dolacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 20.06.2017 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<