banner359

Terör Suçudur

.

26 Nisan 2015 Pazar 19:50 2015-04-27 11:10:07
Terör Suçudur
 AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl’de seçim ziyaretlerinde bulundu. Akhisar mahallesi’nde Pazar günü kurulan Pazaryerinde esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Çavuşoğlu, Paralel yapı ile alakalı tahliyeleri değerlendirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK parti İlçe yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette vatandaşlarla iç içe olan Çavuşoğlu, AK parti için destek istedi.
 AK PARTİ'DEN BEKLENTİLER VAR
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hakan Çavuşoğlu, “Geçtiğimiz hafta aday tanımımızı gerçekleştirdikten sonra sahaya indik. Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşımızın AK partiye teveccühleri hiç azalmadan devam ediyor. AK parti 13 yıldan beri Türkiye’ye önemli hizmetlerde bulundu. Ülke bu süre içerisinde değişim ve dönüşüm yaşadı. Ekonomik kalkınma hız kazandı. Ulaşım, sağlık, eğitim gibi alanlarda önemli yatırımlar yaptık. Bir yandan insanımızın yaşam standardını yükselttik, diğer yandan ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak yatırımları yaptık. 10. Defa olarak milletimizin huzuruna çıkacağız. Sahalarda AK partinin yaptıkları konuşuluyor. Yapacakları konuşuluyor. AK partiden beklentiler var. Muhalefet partilerine baktığımız zaman Türkiye’nin gerçekleriyle, geleceğiyle örtüşmeyen bütünleşmeyen sadece tepkisel yaklaşımları ortaya koyan kendi projelerini açıklarken bunların afaki olduğunu herkesin gayet net bir şekilde anlayabileceği seçim bildirgeleri olduğunu görüyoruz. Türkiye’nin bunları gerçekleştirme noktasında çok önemli kaynaklara ihtiyacı var. Siz 2001 yılında yaşanmış olan ekonomik krizi gördükten sonra bu ülkenin mali disipline uyması gerekiyor. Biz bu günün Türkiye’sini şekillendirmeye çalışırken, bu nesiller için değil gelecek nesiller için düsturu ile bu yola çıktık. Türkiye’de istikrar vaat eden tek parti AK parti. Diğer muhalefet partileri iktidar vaat etmiyor, sadece koalisyon vaat ediyor. Koalisyonun ne demek olduğunu bu ülke insanı 2001 yılında yaşamış olduğu bu buhranla çok iyi biliyor ve gördü. Yeniden istikrarın sürmesi için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.
TERÖR SUÇUDUR
Paralel yapı soruşturması ile alakalı tahliyeleri değerlendiren Çavuşoğlu, “17-25 Aralık darbe girişiminden sonra hatta ondan önce baktığımız zaman 7 Şubat MİT operasyonu, Gezi olayları, aslında paralel yapının Türkiye’nin geleceğine, Türkiye’nin istikbaline bariyer oluşturmak gibi bir misyonu yüklenmiş. Kendisine bu nokta da görev vermiş. Maalesef bizim dini görünümlü örgüt mensupları ülkemizin tüm hücrelerine kadar sirayet etmiş. Bunlar yargı bürokrasisiyle varlığını sürdürüyorlar. Bunları 17-25 Aralık operasyonları sırasında gördük. Akabinde HSYK’nın yapmış olduğu açıklamalardan bunu gördük. Dolayısıyla bu ülkenin, devletin çeşitli organlarına yuvalanmış bir paralel örgüt mensupları olduğu herkes tarafından bilinmekte. Bunlar zaman zaman fırsat bulduklarında bu ülkenin demokrasisini, milli iradesini boğmak için harekete geçecekler bunu da görüyoruz. Dün akşam yaşananlar aslında hukuk garabeti kelimesi bile kifayetsiz kalır. Hakikaten Asliye Ceza Mahkemesinin bu nokta da bir tahliye kararı vermesi tam bir yetki gaspıdır. Yetki gaspının olduğu yerde de bu hüküm yok hükmündedir. Nitekim İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız bu nokta da gerekli açıklamaları yaptı. Paralel yapının bu mahkemeler kanalıyla yapmış olduğu bu girişimde rol alan hakim, savcı olur bunların kesinlikle işlediği suç görev suçu değildir, paralel örgütün menfaatleri doğrultusunda işledikleri bir terör suçudur. Bu suçtan yargılanmaları gerekir.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.04.2015 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<