banner359

Teyo Emmi Kırdı Geçirdi

.

16 Nisan 2015 Perşembe 19:45 2015-04-16 19:53:47
Teyo Emmi Kırdı Geçirdi
 İnegöl Belediyesi, Nisan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Teyo Emmi'yi İnegöllü vatandaşlarla buluşturdu. 
Tiyatro gecesine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, STK temsilcileri, bazı belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 
CUMHUR SEVAL, YURT GENELİNDE TEYO TİPLEMESİ İLE ÖNE ÇIKMAKTADIR
Geçenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Alper Taban, "İnegöl Belediyemizin Nisan ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında yer alan, Teyo Emmi “Gülmece Güldürmece” adlı tiyatro oyunu ile sizlerle birlikteyiz. İnegöl Belediyesi olarak; Uluslararası Kültür-Sanat Festivalinden, Ramazan Sokağı etkinliklerine; fotoğraf ve şiir yarışmalarından, konser ve seminerlere, hatta sinema ve tiyatro gösterilerine kadar birçok kültürel faaliyeti gerçekleştiriyoruz. 2015 yılında da bu etkinliklerimiz çeşitlenerek devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl’de her ay onlarca etkinlik gerçekleştirmekteyiz. Bugün, gündüz ve akşam olmak üzere iki seans halinde sahnelenen, Teyo Emmi “Gülmece Güldürmece” adlı tiyatro oyunu etkinliği için bir aradayız. Amacımız, düzenlemiş olduğumuz bu etkinliklerle, Orta oyun ve seyirlik oyunlarımızla kültürümüzü, bizi biz eden değerlerimizi, Türk kültür varlığını yüceltmek ve tanıtmaktır. Ayrıca, kaybolmaya yüz tutmuş gelenek, örf, adet ve ananelerimizi gençliğimize, insanlarımıza aktarmaktır. Televizyon ekranlarında sergilediği performansıyla yediden yetmişe herkesin beğeni ve takdirini kazanan “Teyo Emmi” lakaplı Cumhur Seval, iki seans halinde sergilenen tiyatro oyununda, yepyeni skeçleriyle, komik hikâyeleri ve tiplemeleri ile siz sanatseverlere eğlenceli anlar yaşatacak. Ekranlardan tanıdığımız Teyo Emmimiz; Cumhur Seval, gözlemleri, üstün oyun gücü ve yazarlığı ile dikkat çekmektedir. Televizyon ve çeşitli etkinliklerde farklı hikâyeler ve tiplemeler ile karşımıza çıkmaktadır. Erzurum Şehir Tiyatrosunda halan sanat yönetmeni olarak görev yapan Cumhur Seval, yurt genelinde Teyo tiplemesi ile öne çıkmaktadır. Giyim tarzı ve fiziki görünümüyle bile insanları güldürebilen, hikâyelerini Erzurum yöresi şivesi ile anlatan 'Teyo Emmi' kendine has anlatımı ve esprileri ile sizlerin karşısına çıkacak. İyi seyirler diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 16.04.2015 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<