banner359

TIR’ın Kasanından Düşen Beton Bloklar OSB Girişini Trafiğe Kapattı

.

20 Kasım 2014 Perşembe 10:24 2014-11-20 10:25:31
TIR’ın Kasanından Düşen Beton Bloklar OSB Girişini Trafiğe Kapattı
 Bursa-Ankara karayolu üzeri, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşağında meydana gelen olayda, TIR’ın kasasından düşen beton bloklar, trafiği birbirine kattı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 16.00 sıralarında Organize Sanayi Bölge kavşağında Bursa istikametinden gelip, Organize Sanayi Bölgesine dönüş yapan beton blokların yüklü olduğu TIR’ın kasasından, her biri 500’er kilo olan 3 adet beton blok, kavşak içerisinde OSB giriş şeridine düştü.

OSB girişini trafiğe kapatan beton bloklar, maddi hasarlı bir kazaya da sebebiyet verdi. Bir özel otomobil, beton bloklara çarparken, şans eseri kazada yaralanan olmadı. Bir süre trafiğe kapatılan OSB girişi, blokların vinç tarafından kaldırılmasının ve yolun temizlenmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı. Yola beton blokları deviren TIR sürücüsüne ise, ilgili maddeler gereği 520 lira para cezası verildi.

Son Güncelleme: 20.11.2014 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<