banner359

Tırnakçılar İnegöl Esnafına Dadandı

25 Haziran 2016 Cumartesi 18:34 2016-06-25 18:41:48
Tırnakçılar İnegöl Esnafına Dadandı
 İnegöl´de meydana gelen olay da, parasını hırsızlara kaptıran işyeri sahibi bir kez daha hırsızlarla imtihan oldu. Tırnakçılık adı altında para çalınması, işyeri güvenlik kameralarına yansıdı
Edinilen bilgilere göre; Mahmutesatbey caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kuruyemişçiye gören 20´li yaşlardaki bir kadın, işyeri sahibi A.T.´den sigara istedi. o sırada dolandırıcı kadın 200 lirayı işyeri sahibine verdi. İşyeri sahibinin para üstünü alan kadın, sigara almaktan vazgeçme numarasıyla parasını geri istedi. Aldığı para üstünün arasından 100 lirayı el çabukluğu ile cüzdanına koyan dolandırıcı, işyeri sahibine eksik olan para destesini verdi. Oruçlu olması nedeniyle bir anlık dalgınlığa kapılan işyeri sahibi, dolandırıcının elinden aldığı parayı kontrol etmeden, dolandırıcıya 200 lirasını geri verdi. Dolandırıcı, parayı da alıp işyeri önünde bekleyen minik kızıyla birlikte yürüyerek kayıplara karıştı.

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİNE BAKINCA ORTAYA ÇIKTI

Dolandırıcının elinden aldığı para destesini kontrol eden işyeri sahibi kadın, 100 liranın eksik olduğunu fark edince, işyeri güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Kamera görüntülerini inceleyen işyeri sahibi, eksik olan 100 liranın kısa süre önce gelen çekik gözlü kadın tarafından alındığını tespit ederek emniyet ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri güvenlik kamera görüntülerini alarak, tırnakçılık yapan kadını bulmak için tahkikat başlattılar.

Olayı anlatan işyeri sahibi A.T., daha önce de başına buna benzer olayların geldiğini, bazılarında mağdur olduğunu bazılarında ise durumu fark ederek dolandırıcıyı engellediğini ifade etti.

Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

 

Son Güncelleme: 25.06.2016 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<