banner359

Toktaş ve Yılmaz'dan saldırı sonrası ilk açıklama

07 Ağustos 2017 Pazartesi 17:16 2017-08-07 20:16:02
Toktaş ve Yılmaz'dan saldırı sonrası ilk açıklama

 MHP’ye muhalif olan Meral Akşener’in saflarına geçen MHP Eski Bursa İl Başkanları Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş, bir grup gencin saldırısının ardında ilk kez konuştular.

Yazar Servet Somuncuoğlu için Bursa Heykel'de bulunan AVP Tiyatro salonunda düzenlenen anma programına katılan MHP eski Bursa il Başkanları Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş, program çıkışı yaklaşık 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırının ardından eski başkanlar karakola giderek şikayetçi oldular.
İnegöl'de bir araya gelen eski başkanlar ortak açıklama yaptılar.
GENÇ KARDEŞLERİMİZE YAZIK ETMESİNLER
MHP Eski Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, “Üzüntümüzü belirtmek istiyoruz. Türk ocaklarının tertip etmiş olduğu rahmetli Servet Somuncuoğlu’nu anma programındaydık. Program esnasında dışarıda böyle soluklanırken bazı genç kardeşlerimizin üzerimize gelmeleri söz konusu oldu. Bundan üzüntü duyduk. Çünkü aynı pınardan beslenmiş, evladımız yaşındaki çocukların üzerimize salınmış olunmasından dolayı rahatsızlık duyduk. MHP Genel Sekreteri Sayın İsmet Büyükataman ve İl Başkanı Tevfik Topçu; çocukları üzerimize salmanızın bir anlamı yok. Biz bir yola çıktık. Bu yoldan da dönmemiz söz konusu değildir. Geri viteslerimizi iptal ettik, yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’nin mevcut alternatifliğinin ortadan kalkması ve Türkiye’nin ceberut iktidardan kurtulmasının yolu zaten bizim yeni açmış olduğumuz yoldur. Bu konuda kararlıyız. Genç kardeşlerimize yazık etmesinler.” Dedi.
KAVGADA YUMRUK ARANMAZ
Darp edildiniz mi? Sorusuna ise Toktaş, “Kavgada yumruk aranmaz. Ufak tefek hadiseler yaşanacak tabiki. Şikayetçi olduk. Sonuçta hukuksuz bir durumla karşı karşıyayız. Gerekli girişimlerde bulunduk.” Şeklinde cevap verdi.
MHP Eski Bursa İl Başkanlarından Yüksel Yılmaz ise, “Tören esnasında Ülkü ocaklarına mensup gençlerimiz tarafından fili saldırıya maruz kaldık. Yaşananlardan üzüntülü olduğumuzu söylüyoruz. Bu saldırının arkasındaki isimleri biliyoruz. Şikayetçi olduk.” Dedi.

Son Güncelleme: 07.08.2017 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<