banner359

Tretuvar Çalışmaları Sürüyor

.

30 Mart 2015 Pazartesi 18:41 2015-03-30 19:02:05
Tretuvar Çalışmaları Sürüyor
 Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Büyükşehir Yasasıyla mahalleye dönüştürülen köylerde hizmetlere devam ettiklerini belirterek,“Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda yeni mahallelerimizde özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak alt yapıdan üst yapı çalışmalarına, çocuk parklarından köprü yapımlarına kadar pek çok alanda İnegöl Belediyesi olarak hizmet götürmeye çalıştık.Mahalleye dönüştürülen köylerde de şehir standartlarını yakalamak ve ulaşmak için hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bugün bu çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemenin, bir mahallemizin daha ihtiyacını gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.

ÇALIŞMALARA EYLÜL AYINDA BAŞLADIK

Yeni mahalle olarak bağlanan yerleşim bölgelerinde yapılacak olan tretuvar çalışmalarına geçtiğimiz Eylül ayında başlandığını ifade eden  Eşref Yiğit, “Eskiköy Mahallesi’nden başlayan tretuvar çalışması 47 yeni mahallemizde etaplı olarak devam etmektedir. Çetin geçen kış şartlarının akabinde havalarında yumuşamaya başlaması ile birlikte şuanda bulunduğumuz ve 23.’sü olan Alibeyköy Mahallemizde uygulamalar başladı ve devam ediyor. Bu kapsamda Belediyemizin bütçesinin el verdiğince yapılan taş ihaleleriyle ilçemize yeni bağlanan mahallelerimiz için toplam bu yıl 50.000 m2 civarında taş uygulaması öngörülmüştür. Alibeyköy Mahallesinde 2000m2lik taş işimiz bulunmaktadır. Ayrıca alanda menfez çalışmaları da yapılmaktadır.Çalışmalarımızın hız kesmeden devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyor, yapılan bu çalışmanın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.03.2015 19:02
Anahtar Kelimeler:
InegölHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<