banner359

Turnuvaya İyi Başladılar

16 Mayıs 2017 Salı 16:45 2017-05-16 16:47:59
Turnuvaya İyi Başladılar

 Roman açılımı kapsamında polisler ile Roman vatandaşların kaynaşmasını sağlamak amacıyla Bursa ve ilçeleri arasında turnuva düzenlendi.

Turnuvanın ilk maçında Karacabey ilçesinin karma takımını yenen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ve Roman vatandaşlar karması turnuvaya moralli başladı.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğünce Roman açılımı kapsamında Roman vatandaşlar ve polisler arasında kaynaşmayı sağlamak, farkındalık oluşturmak amacıyla Bursa genelinde futbol turnuvası düzenlendi.
İnegöl Emniyet Müdürlüğünden 5 Polis ile İnegöl’de yaşayan 5 Roman vatandaştan oluşan karma takım ilk maçına çıktı.
Bursa’nın Karacebey ilçesindeki karma takımla karşıya karşıya gelen İnegöl karması maça hızlı başladı. Karacabey’de oynanan maçta üst üste golleri sıralayan İnegöl karması maçın sonucunda gülen taraf oldu. Maçı 7-8’lik skorla tamamlayan İnegöl Karması turnuvanın ilk maçında moral buldu.

Son Güncelleme: 16.05.2017 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<