TÜV YERİNE TSE

.

01 Nisan 2015 Çarşamba 10:53 2015-04-01 10:54:34
TÜV YERİNE TSE

 4 yıl önce birçok kurum ve kuruluşların girişimleri ile getirilen ve kısa bir süre önce İnegöl’deki faaliyetine son veren TÜV Mobilya Test Laboratuvarının yerine alternatif bulundu.

banner380
TSE bünyesinde oluşturulacak olan mobilya test laboratuvarın İnegöl mobilyacısına hizmet vereceği bildirildi.

Laboratuvarın TÜV mobilya test laboratuvarının bulunduğu MODEF binasında hizmet vermesi ile alakalı çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Konuyla alakalı açıklama da bulunan TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, “İTSO Başkanı nezdinde sanayi kuruluşlarına buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Çok yakın zamanda İnegöl`de böyle bir teknik laboratuvar gitmiş ama duyduk ki üzüntü var. Ama İnegöl sanayicisi üzülmesin TSE var. Ve biz hizmete hazırız. Burada biz yerimizdeyiz. Hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.

KEYFİ BİLİR

Alinur Aktaş, “Tüv Rheinland gitti. Tüv Rheinland gittiyse keyfi bilir. Nihayetinde TSE gibi bizim milli bir kuruluşumuz var. Onunla bu işi çok daha iyi yapabiliriz. TSE biliyorsunuz zaten burada bir süreç başlattı İTSO bünyesinde" dedi.

Son Güncelleme: 01.04.2015 10:54
Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyaModefTüvTse
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<