banner359

UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Değişti

04 Eylül 2015 Cuma 12:36 2015-09-04 12:42:04
UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Değişti
 Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer´in görevden ayrılmasının ardından yerine yaklaşık dört yıldır UEDAŞ´ta İşletme Mühendisi olarak görev yapan Hasan Ali Yürük getirildi.
UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, İnegöl İşletme Müdürlüğü görevine Hasan Ali Yürük´ün atandığı belirtildi. 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Elektrik Mühendisliği´nden mezun olan Hasan Ali Yürük yaklaşık dört yıldır UEDAŞ´ta İşletme Mühendisi olarak görev yapıyordu. 4 Eylül Cuma günü itibariyle görevi Enis Gürer´den devralan Yürük, “Önümüzdeki dönemde de kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı bütün hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

HABER BAŞINI YAKTI

Bursa´da bir gazete de kendisiyle ilgili çıkan haberin ardından görevinden alınan Enis Gürer ise, gazeteyi dava edeceğini belirtti.

Son Güncelleme: 04.09.2015 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<