banner359

'Ülkeyi Dolaşarak Hayır’ı Büyütüryorlar'

30 Mart 2017 Perşembe 17:27 2017-03-30 17:34:24
'Ülkeyi Dolaşarak Hayır’ı Büyütüryorlar'

 CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, 16 Nisan referandumu öncesi sürdürdükleri ‘Hayır’ çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

ÜLKEYİ DOLAŞARAK HAYIR’I BÜYÜTÜYORLAR
Konu ile ilgili konuşan Başkan Necmi Demir, “Ülkemizde, yersiz ve zamansız olarak gündeme getirilen Referandum süreci ülkemizde olduğu gibi İnegöl’de de kitleselleşerek Hayır’ı büyütmeye devam ediyor. Değerli halkımız, demokratik hiçbir ülkede OHAL’de Anayasa değişikliği ve Referandum yapılmaz. Bunu Sayın Başbakanımız da  ‘OHAL’de Referandum yapıldı dedirtmem’ demişti. Fakat üst akıl dedikleri merkezlerin baskısı ile bu sözler havada kaldı. Bizler ‘Hayır’da Hayır var’ diyenler; Referandumda sunulan maddeleri okuyup inceledik ve gördük ki; halkımızın yararına hiçbir madde yok. Rejim değişikliğini hedefleyen; Otoriter, Totaliter’liğin önünü açan değişiklikler halkın yararına değil, işsizliği önleyecek, üretimi arttıracak bir şey yok. Enflasyonu ve doları düşürecek önlem yok. Yurtta ve dünyada barışa yönelik hiçbir şey yok. Onun için Kuvayi Milliye ruhuyla HAYIR’cılar hiçbir siyasi kaygı duymadan rejime sahip çıkmak için ülkeyi dolaşarak Hayır’ı büyütüyorlar. Bu anlamda partimiz, her tarafta halkı bilgilendirip, bunun bir rejim değişikliği yasası olduğunu anlatırken; ilçemizi ziyaret eden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Metin Feyzioğlu, HEPAR Başkanı Sayın Osman Pamukoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, AKP kurucularından eski Bakan Ertuğrul Yalçınbayır gibi çok sayıda eski ve yeni Milletvekilimiz ile birlikte neden HAYIR dememiz gerektiğini anlatıyoruz. Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile geniş STK’lara Park Otel’de Referandum hakkında bilgilendirme yapıldı. Sonrasında Sayın Genel Başkanımız, İnegöl Taşıyıcılar Kooperatifine ziyarette bulundu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için yapılan programlarımıza katılan tüm STK ve vatandaşlarımıza, bizleri onurlandırdıkları için teşekkürlerimizi sunarız. Bu arada sandık eğitimlerimiz de devam etmektedir. Bizler tüm kalbimizle inanıyoruz ki; sandıktan HAYIR çıkacaktır. Bu vesile ile buradan tüm ilçe halkımızın Regaip Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.03.2017 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<