banner359

Ülkücüler şehitler için mevlit okuttu

23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:58 2016-07-23 11:02:19
Ülkücüler şehitler için mevlit okuttu

 İnegöl Ülkü Ocakları tarafından darbe girişiminde şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşlar için Kur´an-ı Kerim tilaveti yapılarak Mevlidi Şerif okutuldu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim, “Bu Mevlid-i Şerif programında emeği geçen yiğitlerime, cefakar ocak yöneticilerime, Kur´an tilaveti lezzeti sunan hocalarımıza, Yeniceköy Ocak başkanım Adil Bülent Uygun´a, Ertuğrulgazi Derneğimiz yöneticilerine, Çayyaka Derneği Başkanı Hakan Gençer ve yönetimine, Genç İHH Başkanı Serhat Balantekin ve yönetimine, MHP İnegöl İlçe Teşkilatı Başkanım Mustafa Sipahi ve yönetimine, MHP İnegöl İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Torun´a ve yönetimine, İnegöl Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Başkanım Burçak Sertelli ve yönetimine, Biricik eşime, anneme ve babama şükranlarımı sunar, çok teşekkür ederim. İsmini unuttuğum gönül dostlarım gönül koymayasınız, sizlere de çok teşekkür ederim. Bizi birbirimize kenetleyen tek bir şey vardır o da vatan. Allah cümlemizden razı olsun” dedi.

Yücel Erim, “Darbelerden en çok zarar gören ülkücü hareket olmuştur. Bu sıkıntıların çekildiği böyle durumlarda yapılması gereken en önemli işin devletimizin yanında olunması, sakin ve tedbirli davranılmasıdır. Bu kadar vahim durumu Allah bir daha bizlere göstermesin, yaşamış olduğumuz bu girişimde de fark ettiğimiz üzere İmanlı, vatanını seven gençliği yetiştirmeye ihtiyaç duyulduğunun önemi açık seçik belli olmaktadır ve biz Ülkü Ocakları olarak her daim bu göreve hazırız. Ve bizde vücut bulacak bir sözle bitirmek istiyorum, Ocağa gelen genç vatan haini, hırsız, arsız, şerefsiz olmaz, Alparslan olur, Fatih olur, adam olur. Bu vahim olayda şehitlerimize Allah´tan rahmet, geride kalan acılı ailelerinin ve yüce Türk milletimizin başı sağolsun. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah yüce Türk milletimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın” dedi.

Son Güncelleme: 23.07.2016 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<