banner359

Uyuşturucu operasyonunda tutuklama

.

21 Nisan 2015 Salı 19:36 2015-04-21 19:38:07
Uyuşturucu operasyonunda tutuklama

 İnegöl emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele büro amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda uyuşturucu satıcıları yakalandı.

 Dün saat 14.00 sıralarında Zafer caddesi üzerinde iki şahıstan şüphelenen İnegöl KOM ekipleri takibe aldı. Zafer caddesi üzerinde şahıslara uyuşturucu sattıklarını tespit eden şahıslar ile İnegöl KOM ekipleri arasından filmleri aratmayan kovalamaca yaşandı. Kısa süreli kovalamaca sonucunda Uyuşturucu ticareti yapan O.T. ve bayan Ç.A. ile içici olan M.E.U. ve A.C.O. yakalandı. Şahıslar üzerinde yapılan aramada bir miktar esrar ile Extazy ele geçirildi.

EVDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Operasyonun ardından Uyuşturucu ticareti yapan O.T. ve bayan Ç.A.’ya ait iki evde yapılan arama da 350 gram esrar ile 60 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonlar sonucunda 9 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulama sonucunda 3 kişiye uyuşturucu madde kullanmaktan, iki kişiye uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılırken, 4 kişi ise ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Uyuşturucu ticareti yapan O.T. ve bayan Ç.A. emniyet ekipleri tarafından adliyeye çıkarıldı. Adliyeye çıkarılan Bayan Ç.A. tutuklanırken, O.T. serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 21.04.2015 19:38
Anahtar Kelimeler:
InegölUyusturucuKomBaskın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<