Vali Küçük,kampüste incelemelerde bulundu

19 Ekim 2016 Çarşamba 17:04 2016-10-19 17:18:30
Vali Küçük,kampüste incelemelerde bulundu

 22 Ekim Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Bursa programı kapsamında İnegöl´e gelecek olması nedeniyle İnegöl´de hummalı bir hazırlık çalışması yapılıyor. Bursa Valisi İzzettin Küçük, açılış öncesi İnegöl´e gelerek Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusundaki çalışmaları yerinde inceledi.

banner380
İnegöl´e gelen Vali İzzettin Küçük, İnegöl Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Ali Akça ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek İnegöl hakkında detaylı bilgiler aldı.

Kaymakam Ali Akça, İnegöl ile alakalı detaylı olarak brifing verdi.

Toplantının ardından Vali İzzettin Küçük, beraberindeki heyetle Türkiye´nin en büyük kampusu olan Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusundaki açılış için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

ÖĞRENCİLERDEN TALEP

Kampus alanında öğrencilerle de ayaküstü biraraya gelen Vali İzzettin Küçük öğrencilerin taleplerini aldı. Öğrencilerden gelen “Kampus alanındaki yeşil alanların ve spor sahaların yapılmasını istiyoruz” şeklindeki talebe Vali Küçük, gereken çalışmanın yapılacağını söyledi.

İNEGÖL İNSANLARA MUTLULUK VE NEŞE VEREN BİR ŞEHİR

Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü´nde yaptığı incelemelerin ardından açıklama yapan Bursa Valisi İzzettin Küçük, “22 Ekim Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız, buradaki Hacım Sevim Yıldız hanımefendi adına cömert insan Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan bu büyük kampüsün açılışını yapacaktır. Cumhurbaşkanımızı İnegöl´de karşılamak, bu büyük tesisin onun huzurunda açılmasını temin etmek bizim için büyük bir şeref ve onurdur. Ayrıca bugün İnegöl Kaymakamlığımızı ziyaret edere ilçemiz hakkında bilgiler aldım. İnegöl´ümüz gerçekten güçlü, enerjik, sevimli ve neşeli bir şehir. Maddi durumu iyi. Sadece bazı yerlerde okullarımızdaki sınıf mevcudu 39-40 civarındadır. Bu konu ile ilgili hemen bir çalışma başlatıp bu sayının bir an önce 30´a inmesini amaçlıyoruz. İnegöl insanlara mutluluk ve neşe veren, insanların hayatlarını ferahlatan bir şehir. Bu anlamda burada olmaktan çok memnunum. Tüm İnegöllü hemşerilerime içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

PROGRAMDA DEĞİŞİKLİK YOK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın programıyla alakalı hiçbir değişikliğin söz konusu olmadığını belirten Vali Küçük, “Güvenlik tedbirlerini gözden geçirmek için burada bulunuyoruz. İnegöllüler olarak kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız. Büyük ve coşkulu bir kalabalıkla Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” şeklinde konuştu.

YOLLAR ASFALTLANIYOR

Açılış kapsamında kampusun çevresinde düzenleme çalışmaları yapılırken, kampus yolu asfaltlanıyor.

HAVA YOLUYLA GELECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın helikopterle kampüse iniş yapacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 19.10.2016 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<