banner359

Valilikten 'Ertuğrulgazi' ismine onay

23 Mayıs 2016 Pazartesi 19:07 2016-05-23 19:24:17
Valilikten 'Ertuğrulgazi' ismine onay
 İnegöl Belediyesinin Nisan ayı olağan Meclis toplantısında gündeme gelen, mahallelerin sınır değişiklikleri ve cadde, sokak isimlerindeki değişiklikler oybirliği ile kabul edilmesinin ardından Bursa valiliği karara onay verdi.
Nisan ayı meclisinde oy birliği ile karara bağlanan Üçevler mahallesinin isminin Ertuğrulgazi mahallesi olarak değiştirilmesi, ismi değiştirilen mahalleye Orhaniye mahallesindeki bazı sokakların ve Kemalpaşa mahallesindeki bazı sokakların Hamidiye mahallesine bağlanması konusu İnegöl Kaymakamlık oluru ile Bursa valiliğine gönderilmişti.

VALİLİK ONAYI VERDİ

Valilik, İnegöl Belediye meclisinde onaylanıp Kaymakamlık aracılığıyla sunulan karara 12 Mayıs 2016 tarihi itibariyle onay verdi.

Artık resmi olarak söz konusu sınırlar oluşurken, Üçevler mahallesinin ismi de Ertuğrulgazi olarak değişti.

KEMALPAŞA´DAN HAMİDİYE´YE BAĞLANDILAR

Karara göre; Kemalpaşa Mahallesinin Ocakbaşı, Güleryüz, Kahya, Kuğulu Park Sokak ile Park Caddesi, Ahmet Türkel Çevre Yolu ile çevrili kısmı Kemalpaşa Mahallesinden ayrılarak Hamidiye mahallesine bağlandı.

ÜÇEVLER, ERTUĞRULGAZİ OLDU

İkinci karara göre ise; Üçevler Mahallesi ismi Ertuğrulgazi mahallesi olarak değişti. Orhaniye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Bursa-Eskişehir Karayolunun kuzeyinde kalan Yıldırım, Alanyurt ve Bülbül caddesi ile Acar, Sezgin, Seker, Memiş, Kozluca Yolu, Alemdar, Tunaboyu, Adres ve Özen sokakları mahalle sınırlarından ayrılarak Ertuğrulgazi Mahallesi bağlandı.

Son Güncelleme: 23.05.2016 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<