banner359

Yağış sonrası yol kapandı

04 Aralık 2017 Pazartesi 22:55 2017-12-05 10:13:32
Yağış sonrası yol kapandı

İnegöl ile Yenişehir ilçeleri arasındaki karayolunda yoğun yağış nedeniyle çökme meydana geldi, karayolu ulaşıma kapandı.
İnegöl'de akşam saatlerinde başlayan ve halen devam eden yağış nedeniyle karayolunun İnegöl’ün Hamzabey mahallesi mevkiinde yol üzerinde çökme yaşandı. Yolun yarısı çökünce, trafik akışı kesildi. Yolun kapanmasıyla uzun araç kuyruğu oluştu.
Yenişehir’den İnegöl’e geliş ile İnegöl’den Yenişehir’e gidiş yönleri trafik tamamen durdu. Sürücülerin haber verilmesi jandarma trafik ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemi aldılar.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Karayolu çalışmalarını üstlenen firma yetkilileri çöken yol üzerindeki yoğun suyu tahliye etmek için çalışma başlattılar.
Akşam 20.00 sıralarında yaşanan çökme olayının ardından Jandarma Trafik timi, Yenişehir’den gelen araçlar köy yollarına yönlendirilirken, İnegöl’den Yenişehir’e gitmekte olan araçlar ise geri çevrildi.
Ekiplerin iş makineleriyle çöken yolu onarma çalışmaları sürüyor.

Trafik ekipleri tarafından olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Son Güncelleme: 05.12.2017 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<