Yaşlı Kadın Gençlere Kızdı Ortalığı yaktı!

28 Temmuz 2016 Perşembe 16:40 2016-07-28 16:41:15
Yaşlı Kadın Gençlere Kızdı Ortalığı yaktı!

Kemalpaşa mahallesinde meydana gelen yangın da, mahallenin gençlerine sinirlenen yaşlı kadın sokaktaki kanepeyi yaktı. Kanepeden sıçrayan alevler ağaçların ve otluk alana da sıçradı.

Edinilen bilgilere göre; saat 22.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Yeşim sokakta meydana geldi. Henüz ismi belirlenemeyen yaşlı kadın, sokaktaki gençlerin çok gürültü yaparak sokak üzerindeki çekyatta sohbet etmelerine sinirlendi. Öfkeli kadın, gençlerin oturduğu sırada kanepeyi tutuşturdu. Kanepe bir anda alev aldı. Alev topuna dönen kanepedeki alevler hemen yanındaki ağaca, ardından ise kurumuş haldeki otluk alana sıçradı. Yangın yayılmaya başlayınca durum İnegöl İtfaiyesine bildirildi. Yangın yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürüde söndürdüler. 

banner380

Son Güncelleme: 28.07.2016 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<