Yavru Köpeğin İmdadına İtfaiye Yetişti

02 Aralık 2016 Cuma 20:14 2016-12-02 20:16:42
Yavru Köpeğin İmdadına İtfaiye Yetişti

 Üstü açık bırakılan foseptik çukuruna düşen 8 yavru köpekten birinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

banner380
Akşam saatlerinde özel otomobili ile İnegöl´ün Fatih Mahallesinin yeni yerleşim bölgesindeki evine gitmekte olan genç adam, inşaat alanının yanından gelen yavru köpek sesine kulak kabarttı. Otomobilden inerek sesin geldiği yere doğru yönelen adam, imdat çağrısı yaparcasına titreyen vücudu ve iyice kısılan sesiyle havlayan yavru köpeğin sesinin üstü açık bırakılan foseptik çukurundan geldiğini gördü.

İTFAİYE KURTARDI

Genç adam, yaklaşık 5 metre yüksekliğinde içi su dolu olan çukurdaki köpeği kendi imkanları ile çıkaramayacağına kanaat getirerek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Belirtilen yere gelen itfaiye ekipleri, ip ve demir çubuk yardımı ile yavru köpeği çukurdan çıkardı.

KARDEŞLERİNİN YANINA KOŞTU

Esareti sona eren yavru köpek, itfaiye görevlileri tarafından kurulandıktan sonra salındı. Islandığı için titreyen yavru köpek özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz, olan biteni site duvarının üstünde izleyen kardeşlerinin yanına koştu.

Son Güncelleme: 02.12.2016 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<