Yaz Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor

24 Temmuz 2017 Pazartesi 16:47 2017-07-24 16:50:23
Yaz Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor

 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 24 minik sporcunun eğitim aldığı Belediyespor Jimnastik Yaz Spor Okulunu ziyaret etti.

banner380
İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor bünyesinde sürdürdüğü yaz spor okulları devam ediyor. 8 ayrı branşta 400 civarında öğrencinin katılımıyla devam eden yaz spor okullarına dönem dönem ziyaretler yaparak sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün jimnastik kursunu ziyaret etti.

400 ÖĞRENCİNİN EĞİTİMİ SÜRÜYOR
Jimnastik eğitimlerini izleyen Başkan Aktaş, yaz spor okulları hakkında bir açıklama da yaptı. Belediyespor Yaz Spor Okullarında ilk dönemin tamamlanmasının ardından ikinci dönem eğitimlerin başlayacağını ve kayıtların sürdüğünü hatırlatan Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak düzenlediğimiz yaz spor okullarımız bütün hızıyla devam ediyor. Bugün de jimnastik kursiyerlerimizi ziyarete geldik. İlk dönemde 8 ayrı branşta 400 civarında öğrencimiz eğitim alıyor. Bu arada ikinci dönemimiz de yakın bir zaman içerisinde başlayacak. Ben özellikle buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen ailelerimiz müracaat etsinler ve çocuklarına güzel bir yaz ortamında uzman hocalar nezaretinde spor yaptırma imkanına sahip olsunlar” dedi.

NE KADAR DOĞRU BİR PROJE OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖRDÜK
Jimnastiğin de tercih edilen branşlardan bir tanesi olduğunu kaydeden Aktaş, “İlk dönem için 24 öğrencimiz var. Çocuklarımız heyecanlı, ailelerimiz de burada onları takipteler. Belediyespor’un da bu arada ne kadar doğru bir proje olduğunu bir kez daha gördük. Bu güzelliklerin oluşmasında emeği olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yüzme, voleybol ve basketbol bizim en çok ilgi gören branşlarımız. Yüzmede ilk dönem için 130, voleybol ve basketbolda 80’er öğrencimiz var. Diğer branşlarımız da jimnastik, dağcılık, masa tenisi, okçuluk ve oryantiring şeklinde. Ben katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Çalışmaların da çocuklarımıza faydalı olmasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 24.07.2017 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<