Yaz Spor Okulu Başladı

25 Haziran 2016 Cumartesi 15:46 2016-06-25 15:49:11
Yaz Spor Okulu Başladı

 İnegölspor tarafından öğrencilerin tatil dönemlerini spor yaparak değerlendirmeleri, bir yandan da yetenekli öğrencileri keşfetme adına 'İnegölspor yıldızlarına ulaşmak istiyor' sloganıyla düzenlenen yaz spor okulu çalışmaları başladı.

banner380
Kulüp Gençlik Geliştirme Sorumlusu İrfan Kapdan, kulüp tesislerinde 400 öğrencinin başvuruda bulunduğu yaz spor okulu açılışında şunları söyledi:
"Her yıl düzenlemiş olduğumuz İnegölspor yaz spor okulu etkinlikleri bugün itibariyle başlamış bulunmakta. Çalışmalarımız haftada 3 gün olmak üzere 1 ay süreyle devam edecek. Ondan sonra devam etmek isteyen sporcularımız yine Ağustos ayının 1'inden itibaren çalışmalarımıza devam edebilirler. Okulların açıldığı dönemlerde ise her yıl olduğu gibi Cumartesi, Pazar günü olmak üzere haftada 2 gün çalışmamıza devam edeceğiz. Bu yıl yapmış olduğumuz yaz spor okulu etkinliğinde, son almış olduğumuz kayıtlarla birlikte 400 öğrenciye ulaşmış bulunmaktayız. Buradaki temel hedefimiz, düşüncemiz 'İnegölspor yıldızlarına ulaşmak istiyor' sloganıyla da beraber olarak, daha önce İnegölspor'un altyapılarında görev yapmış, profesyonel takımda görev yapmış ve Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde futbol oynamaya devam etmiş yada şuanda futbolu bırakmış olan Cengizler, Mutlular, İsmailler, Kemaller, Bilaller gibi yıldız sporcular bulmak. Sporun temel ilkesi küçük yaştan itibaren başlamadığı zaman psikolojik, fiziksel ve sosyal anlamda çocukların gelişimine katkı sağlamak. Bu bağlamda çalışmalarımıza Pazartesi gününden itibaren başlayacağız. Bayramda bir süre ara vereceğiz. Bayramdan sonra 11 Temmuz itibariyle tekrar 2. dönem çalışmalarımıza başlayacağız. Bu şekilde devam edeceğiz. Şuanda İnegölspor altyapısında 2004 ve 2011 doğumlular dahil olmak üzere aradaki tüm yaş grupları devam ediyor. İnegölspor'da bu yıl spor okulları ve akademi gelişim ligleri aynı zamanda kendi amatör yerel liglerde yer alan gelişim ligleri kadrolarında olmak üzere 15 tane antrenör çalışıyor. Dönem içerisinde de bu arkadaşlarımız kendi görevlerinde antrenörlüğe devam ediyorlar."

Son Güncelleme: 25.06.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<