banner359

Yenice'de Feci Kaza 1 Ölü 1 Yaralı

18 Kasım 2015 Çarşamba 14:01 2015-11-18 14:05:48
Yenice'de Feci Kaza 1 Ölü 1 Yaralı
Yeniceköy Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarında meydana gelen kazada kontrolden çıkan kamyon metruk evin duvarına çarptı. Yan yatan kamyonda şoför hafif şekilde yaralanırken sürücünün yanında  bulunan ve kamyon içerisinde sıkışan Kerim Karadağ ise olay yerinde hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Edebey Mahallesi Soğuk Hava Deposundan Adana’ya götürmek üzere kamyona Sedat Yılmaz ile  Kerim Karadağ  armut yüklediler. Daha sonra Malları Adana götürmek üzere Sedat Yılmaz  yönetimindeki 33 VN 338 plakalı kamyon Yeniceköy Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde kontrolden çıkarak önce yol kenarında ki fabrikanın totemine çarparak sürüklenip Fabrikanın yanında bulunan metruk evin bahçe duvarını yıkan kamyon, yan yatarak durabildi. Kaza yapan kamyonun sürücü hafif şekilde yaralanırken araç içerisinde bulunan Kerim Karadağ ise sıkıştı. Sıkışan Kerim Karadağ için itfaiye arama kurtarma ekipleri ile vatdanşlar seferber oldu. Sıkışan Karadağ yoğun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Karadağın kaza esnasında kamyonun altında kalan sol bacağıda koptuğu tespit edildi

Kazada yaralanan Sedat Yılmaz ise, 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Kerim Karadağ, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
ARMUTLAR YOLA SAÇILDI
Kaza yan yatan kamyonun kasasında bulunan armutlar ise yola saçıldı. Belediye ekipleri tarafından yola saçılan armutlar toplandıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 18.11.2015 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<