banner359

YGS'de derece alan öğrencilere ödül verildi

.

21 Nisan 2015 Salı 10:56 2015-04-21 10:58:02
YGS'de derece alan öğrencilere ödül verildi
 YGS’de, Türkiye genelinde ilk bine ve 5 bine giren öğrenciler, Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ödüllendirildi.
Başkan Aktaş, YGS’de ilk bine ve 5 bine giren Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi ve Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesinden 16 öğrenciyi makamında ağırladı. Aktaş, başarılı olan öğrencileri tablet ve altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanlığı makamındaki ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Geçtiğimiz aylarda YGS’ler yapıldı ve sonuçları açıklandı. Nasıl ki, sportif ve kültürel alanda İnegöl’e kazandırılmış özel başarılar varsa, biz YGS’de ilk 5 bine girmiş öğrencilerimizi İnegöl Belediyesi olarak ödüllendirelim istedik. Çocuklarımız gerçekten geleceklerini tayin edecek çok önemli bir eşiğin aşamasındalar. İkinci sınavlarına da girecekler. İnşallah meslekleri olacak konularla alakalı önemli bir süreci atlatacaklar. Bu manada, ilk sınavla alakalı ilk binin içerisinde 3 öğrencimiz, yine ilk 5 bin içerisinde 13 öğrencimizi var. Toplamda iki değişik okulumuzdan 16 öğrencimiz var. Bu başarıların artarak devamını diliyoruz. Öğrencilerimizi ağırladık. Diğer başarılarda olduğu gibi bu başarıda da öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Çocuklarımızı yürekten kutluyorum. İnegöl’ümüz daha güzel yarınlara aynı zamanda beyin gücüyle hazırlanacak” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Aktaş ilk bine giren öğrencileri tablet, ilk 5 bine giren öğrencileri ise altınla ödüllendirdi.

Son Güncelleme: 21.04.2015 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<