Yıldırım;Zor bir maç oynayacağız

.

26 Şubat 2015 Perşembe 10:30 2015-02-26 10:48:22
Yıldırım;Zor bir maç oynayacağız
 İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelerek Kahramanmaraşspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Kahramanmaraş maçı öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Ligin boyu gittikçe kısalıyor ve final haftaları yaklaşıyor. Yarış da tüm hızıyla sürüyor ve zorlu kış şartlarında zorlu maçlar oynuyoruz. Ligde kolay maç yok. Saha şartları ve rakibimizin konumu maçı zorlu hale getiriyor. Biz de bunu bilerek saha şartlarına göre maça hazırlanıyoruz. Mazeret üretmeden yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

3 EKSİK VAR

Alişan’ın cezalı olduğunu hatırlatan Yıldırım, “Muharrem’in sakatlığı devam ediyor ve Emrah da sezonu kapattı. Diğer arkadaşlarımızda görevlerini yapacaklardır” şeklinde konuştu.

SAHA FAKTÖRÜ

Saha zemininin kendileri için büyük sorun olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Daha iyi oyun oynayamamamızın 1 numaralı sorumlusu saha zeminidir. Rakiplerimizde iç sahada oynadığımız maçlarda kapanıyor ve bu da onlara avantaj sağlıyor. Onları açmak için iyi zeminde oynayıp pas yapmamız lazım ama bunu yapamıyoruz. Deplasmanlarda daha iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Daha iyi şartlarda ve zeminde oynuyoruz. Ama bunlara takılıp mazeret üretmeyeceğiz. Böyle bir mazeret kabul etmiyoruz. Sahaya adapte olarak oynayıp ona uygun bir planla sahaya çıkmalıyız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2015 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<