Yoldaş:"Biz zoru seviyoruz"

13 Aralık 2017 Çarşamba 19:04
Yoldaş:"Biz zoru seviyoruz"

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Cumartesi günü saat 13.30'da İnegöl İlçe Stadı'nda ilk devrenin son maçı olan Sivas Belediyespor  maçına ilişkin açıklamalarda buldundu.

Bordo beyazlı ekip, Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarını ilçe stadı'nda yaptığı idmanla sürdürdü.

banner380

İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi:

"Geldiğimiz durum itibariyle camia olarak teknik heyet ve futbolcular olarak tabiî ki memnunuz. Çok çalışarak bu pozisyona geldik. Aynı şekilde yine çok çalışarak, gidebildiğimiz yere kadar gidebileceğimizi zaten hep söylüyorum. Bu haftada zor bir maç oynayacağız. Bana göre ligin dengelerini değiştirecek maçlardan bir tanesi olarak görüyorum. Zor bir maç olacak ama her zaman biz zoru seviyoruz. Onun için zoru başarmak istiyoruz. devreyi 31 puanla kapatıp, üst sıraları biraz daha zorlamak istiyoruz. Bu maç bize ikinci devre için moral kaynağı olacaktır. Onunda bilincindeyiz. O bilinçle oynayacağız. Taraftarlarımıza yine seslenmek istiyorum. Her zaman söylüyorum onlar bizim için çok önemli. İnşallah her zamankinden daha fazla taraftarlarımızı bu maçta görmek istiyoruz. Onların desteğiyle inşallah 3 puanla bu haftayı kapatacağımızı umuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<