banner359

Yunanlılar kazada yaralandı

16 Haziran 2017 Cuma 14:14 2017-06-16 14:14:46
Yunanlılar kazada yaralandı

 Bursa-Ankara karayolu üzeri huzur mahallesi mevkiinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan otomobil dehşet saçtı; 1 yaralı

Edinilen bilgilere göre; Bengidi Yura ve beraberindeki 3 kişi ile birlikte Yunanistan’dan gelip Afyon’da ikamet eden ailelerini ziyarete gittiler. Önceki sabah itibariyle Yunanistan’a yeniden geri dönmek için yola çıkan Yunanistan Uyruklu Bengidi Yura yönetimindeki ZXM-8812 plakalı özel otomobil, huzur mahallesi mevkiinde kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil yolun sağındaki yağmursuyu kanalına düşüp yol kenarına savruldu.
Kaza sonucunda otomobilde bulunan Yunanistan uyruklu Katerina Anastas yaralandı.
Yaralı kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Kaza sonucunda araçta büyük hasar meydana gelirken, kaza da yaralanmayan sürücü ile eşi Sdigipolo Olga ise emniyet ekiplerince İnegöl merkeze taşındılar.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 16.06.2017 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<