banner359

Zabıta amiri gözyaşlarıyla uğurlandı

28 Ekim 2016 Cuma 16:17 2016-10-28 16:18:28
Zabıta amiri gözyaşlarıyla uğurlandı
İnegöl Belediyesinde 29 yıl görev yapan Zabıta Amiri Lütfü Dalga, önceki gün evinde vefat etti. Uzun yıllar çalıştığı İnegöl Belediyesi önünde tören düzenlenen Lütfü Dalga, dün gözyaşları içinde toprağa verildi.
BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN YAPILDI
1987 yılında Zabıta Müdürlüğünde göreve başlayan, 2004 yılında Zabıta Başkomiserliğine ve 2012 yılında da Zabıta Amirliğine yükselen 53 yaşında ki Lütfü Dalga için dün Belediye önündeki merdivenlerde gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı. Tören de bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “2009 Kasım ayında rahmetli Hikmet Şahin başkanı uğurlamak için toplanmıştık. Yine birkaç yıl önce mesai arkadaşımız Hanife kardeşimizi uğurlamak için toplanmıştık. Bugün de yine yaklaşık 30 yılını belediyeye vermiş, bana göre zabıtalık görevini layıkıyla yapmış, sevilen, sayılan, saygın bir kişiliği olan bir arkadaşımızı uğurlamak için bir araya geldik. Tabi takdiri ilahi. 3,5 günlük dünya. Ne zaman nerede yakalayacağı hiç belli olmuyor. Merhum kardeşimiz aslında sigara ve alkolle işi olmayan, düzenli bir hayatı olan, geçmişinde ciddi spor yapmış ve çok düzenli yaşayan, agresifte bir yapısı olmayan itidalli bir insandı. Lakin ölüm hangi sebeple ve niçin yakalayacağı hiç belli olmuyor. Ve nihayetinde amansız bir hastalığa bu sabah itibariyle yenik düştü. Bize hakkımızı helal etmekten öte çok fazla bir şey düşmüyor. Ölüm en büyük ibrettir. Bundan gerçekten ders almasını bilmek lazım. Ne kadar güçlü, zengin, makam sahibi olursanız olun eninde sonunda gideceğimiz yer belli. İnşallah bizlerinde böyle Lütfü Dalga gibi bir gün arkadaşları ve dostları tarafından hayırlı bir şekilde uğurlanmayı Allah hepimize nasip etsin” diye konuştu.
Aktaş’ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Kazım Güzel dua etti. Dua sonrasında Güzel, çalışma arkadaşlarından Lütfü Dalga için helallik istedi. Daha sonra cenaze, Yeşil Camiine götürüldü. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası ise cenaze İstanbullu Hasan Mezarlığına defnedildi.
Cenazeye Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, Belediye birim müdürleri, belediye personeli, itfaiye ekipleri, zabıta personeli ile kalabalık cemaat katıldı.

Son Güncelleme: 28.10.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<