banner359

'Zorunlu olmadıkça acile gelmeyin'

.

26 Mart 2015 Perşembe 18:40 2015-03-26 19:13:28
'Zorunlu olmadıkça acile gelmeyin'
 İnegöl Devlet Hastanesi yönetimi basın mensupları ile kahvaltı da buluştu. CEO Hayrettin Göçmen, Acil yoğunluğunun her zaman problem olan bir durum olduğunu ifade ederek, aciliyeti olmayan vatandaşları polikliniklere beklediklerini ifade etti.
Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Hastane CEO’su Hayrettin Göçmen, “Hastane yönetimi olarak İnegöl’de yerel ve ulusal basın mensupları ile istişare yapmak için kahvaltılı bir program düzenledik. Çok da güzel ve verimli bir toplantı oldu. Özellikle hastanemizle ilgili yaşadığımız sorunları basın aracılığıyla halkımıza aktarma şansını yakaladık. Kendimizi ifade etme ve hastanemizi tanıttık. İnegöl Devlet hastanesi ile Bursa’daki devlet hastaneleri ile karşılaştırma yapma şansına sahip olduk. Bu bağlamda yaşanan sıkıntılar olacaktır. Olan sıkıntıları basın mensuplarından bize iletmelerini ve yaşanan sorunu giderme konusunda destek istedik. Acilin yoğunluğu her zaman problem olan bir durum. Günde bin 500’e yakın hastanın geldiği bir bölüm. Bursa’daki en yoğun acillerden bir tanesi. Acile gelen hastaların poliklinik veya sağlık ocaklarında tedavi olabilir durumda olmasına rağmen, akşam saatlerinde acil serviste çok ciddi bir kalabalığa neden olmakta ve gerçekten acil hizmeti alması gereken hastalara düşen zaman ve hassasiyet maalesef verilememekte. Acil olmayan vakaların acile gelmemesini, bu konudaki hastalar için polikliniklerin hizmete hazır olduğunu söylemek istiyorum. Bursa’daki en büyük ve modern hastane. Biz bunun kıymetini bilmeye çalışıyoruz. İnegöl halkının da bunun kıymetini bilmesini istiyoruz.” Dedi.

Son Güncelleme: 26.03.2015 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<