banner359

FETÖ Operasyonları sürüyor

18 Aralık 2016 Pazar 13:19 2016-12-18 13:25:14
FETÖ Operasyonları sürüyor

 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarına yönelik başlatılan operasyonlar sürüyor. İnegöl´de son operasyonda bir kişi daha gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, örgüt ile bağlantısı bulunan kurumda uzun yıllar çalışan ve üye temini konusunda aktif olarak çalıştığı tespit edilen S.Y., Savcılık soruşturması kapsamında İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından evinde yakalanarak gözaltına alındı. Kurumun FETÖ ile bağlantısının tespit edilmesi üzerine kapatılmasının ardından inşaatta çalışmaya başlayan S.Y.´nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 18.12.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<