banner359

SGK Hizmet Binasını Bakan Çelik açacak

.

11 Eylül 2014 Perşembe 19:37 2014-09-11 19:39:04
SGK Hizmet Binasını Bakan Çelik açacak
 İnegöl SGK Hizmet binasının Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yapacağı bildirildi.

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) Alanyurt’taki yeni hizmet binasının açılışı 13 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’de yapılacak. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, merkezi hükümetin yatırımlarının İnegöl’de devam ettiğini belirterek, “Bu yatırımlar halkımızın daha rahat hizmet alması için gerçekleştiriliyor. AK Parti hükümeti olarak, Genel Merkez İl ve İlçe teşkilatları olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vergi Dairemizin altında sıkışık bir yerde hizmet veren Sosyal Güvenlik Merkezimizi, Alanyurt bölgesinde modern binasına kavuşturduk. 3 katlı ve yaklaşık 2 bin metrekare kapalı alana sahip yeni binada 40 personelimiz hizmet verecek. Bu Kurum, İnegöl’de 236 bin insanımızın hepsini ilgilendiriyor. Hem emeklilik hem de sağlıkla ilgili işlemler burada yapılacak.” dedi.

BAŞVURULAR YENİ MERKEZDE ALINACAK

İnegöllülerin konforlu bir şekilde hizmet alacağını kaydeden Şahin, “Böylece İnegöl’de cazibe merkezlerini dağıtmış oluyoruz. Sadece sıkışmış olan bölgede değil, SGK binasını Alanyurt’ta, Gençlik Merkezini Huzur Mahallesinde ve Akhisar’da yaparak, şehrin diğer yaşam merkezlerine de dağıtmış oluyoruz. Yeni çıkan torba yasa kanunla birlikte yapılandırma başvurularını bu binada alacağız. Bu hizmeti İnegöl’e kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

BAKAN ÇELİK GELİYOR

Yeni merkez binasının açılışının Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirileceğini müjdeleyen Milletvekili Şahin, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik, bir aksilik çıkmazsa açılışa katılacak. Bakanımız Faruk Çelik’in açılışa katılması için program yapıldı. İnegöl halkımızı açılışa bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.09.2014 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<