banner359

Antika Pazarı Temmuz’da İhsaniye’de Açılıyor

Bursa’da eski eşya meraklılarını bir çatı altında toplayacak olan Nilüfer Antika Pazarı 17 Temmuz Pazar günü İhsaniye Pazar Alanı’nda açılıyor.Bursa Antikacılar ve Antikasevenler Derneği ile Sivilay’ın Nilüfer Belediyesi işbirliğinde...

29 Haziran 2016 Çarşamba 16:16
Antika Pazarı Temmuz’da İhsaniye’de Açılıyor
Bursa’da eski eşya meraklılarını bir çatı altında toplayacak olan Nilüfer Antika Pazarı 17 Temmuz Pazar günü İhsaniye Pazar Alanı’nda açılıyor.
Bursa Antikacılar ve Antikasevenler Derneği ile Sivilay’ın Nilüfer Belediyesi işbirliğinde ilk defa kapılarını 17 Temmuz’da açacak olan pazarda 9 vilayetten 200’den fazla esnaf binlerce antika ürünü sergileyecek.
Bursa Antikacılar ve Antikasevenler Derneği Başkanı Erdal Sadıç, İstanbul ve Ankara’da her ay düzenli olarak kurulan antika pazarını her ayın üçüncü pazarı Bursa’da açmaya başlayacaklarını söyledi. Nilüfer Belediyesi’nin inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladığı İhsaniye’deki Pazar Alanında her ayın 3. Pazarı tezgah kuracaklarını anlatan Sadıç, “İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa, Balıkesir, Kütahya, Konya, Kocaeli, Yalova ve Bursa’dan antikacı arkadaşlar 200’den fazla tezgahta binlerce ürünü sergileyecekler. Eski radyodan, ahşap sandalyeye, eski bakır eşyadan, koleksiyonluk eserlere, cep saatinden, halıya kadar binlerce objeyi pazarımızıda meraklıları görebilecek. Özellikle orijinal menşeili ürünlerin tezgahta yer alması için özel hassasiyet göstereceğiz. Sabah erken saatlerde tezgah açmaya başlayacak olan esnafımız, kendi aralarında da mal takası ve ürün temini konusunda çalışma yapacaklar. Bursa’da bütün antikacı esnafımız pazara katılıyor. Bursa dışından da 9 vilayetten yaklaşık 150 kişilik bir esnaf gurubu her ayın 3. Pazarı Bursa’da olacak. Her ayın ilk pazarı Ankara’da Ayrancı da kurulan pazar gibi her ayın 3. Pazarı da İhsaniye de meraklıları eski eşyaları bulabilecek. Bursa’da onlarca değişik sahada eser biriktiren koleksiyonerler var. Bursa ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir’in tam ortasında bir coğrafyada olduğu için civar vilayetlerde de ziyaretçilerin kolayca ulaşabileceklerini ümit ediyoruz. İlgi her geçen ay artarak büyüyecek” diye konuştu.
Nilüfer Belediyesi’nin de mekan ve tanıtım başta olmak üzere tam destek verdiği İhsaniye Antika Pazarı birkaç ay içerisinde hak ettiği ilgiyi görecek.
İRF-HA-Y)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<