banner359

Çivi ile telin aşkı

Yıldırım Belediyesi bünyesindeki YIL-MEK kursiyerlerinin filografi sergisi ilgi gördü.Kent Meydanı AVM’de açılan sergide, kursiyerlerin çalışmaları görücüye çıktı. Yıldırım Belediyesi ve YIL-MEK yöneticilerine kendilerine sunulan...

19 Nisan 2017 Çarşamba 13:38
Çivi ile telin aşkı

Yıldırım Belediyesi bünyesindeki YIL-MEK kursiyerlerinin filografi sergisi ilgi gördü.

Kent Meydanı AVM’de açılan sergide, kursiyerlerin çalışmaları görücüye çıktı. Yıldırım Belediyesi ve YIL-MEK yöneticilerine kendilerine sunulan bu fırsattan dolayı teşekkür eden kursiyerler, eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdi. YIL-MEK’te 2016 - 2017 eğitim öğretim döneminde işaret dilinden cam üflemeye, piyanodan, takı tasarım, hat, kazaz, bağlama, Osmanlıca, iğne oyasına kadar 80 farklı branşta kurs açıldı. Kurslarda 12 bin 670 kursiyer eğitim görüyor. 44 farklı noktada ücretsiz olarak verilen kurslardan herkes faydalanarak meslek sahibi olabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<