banner359

El yapımı çantalar bu sergide

Nilüfer Belediyesi’nin çanta atölyesine katılan kadınlar, deri ve tığ işlemesiyle yaptıkları birbirinden güzel çantaları görücüye çıkardı.Nilüfer Belediyesi’nin el sanatlarını yaşatmak için açtığı çanta atölyesine katılan...

01 Temmuz 2017 Cumartesi 12:02
El yapımı çantalar bu sergide

Nilüfer Belediyesi’nin çanta atölyesine katılan kadınlar, deri ve tığ işlemesiyle yaptıkları birbirinden güzel çantaları görücüye çıkardı.

Nilüfer Belediyesi’nin el sanatlarını yaşatmak için açtığı çanta atölyesine katılan kursiyerler birbirinden güzel çantalar yaptı. Kursiyerler bir dönem boyunca hazırladıkları çantaları Konak Kültürevi’nde sergiledi. Serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, kursiyerler ve sanatseverler katıldı. Güney Özkılıç, unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarının yaşatılması için çaba harcadıklarını belirterek, atölye çalışmalarına katılan kursiyerlere ve hocaları Funda Akman’a teşekkür etti. Çanta sergisi 6 Temmuza kadar açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<