banner359

Eruhlu çocuklar kendi kuklalarını yaptı

Eruh’ta düzenlediği kültür sanat festivali ile çocukları mutlu eden Yıldırım Belediyesi, okul öncesi eğitim sınıfı öğrencilerinin el becerilerini ortaya çıkardı.Çizmeli Köyü İlkokulu’nda kurulan kukla atölyesinde kukla yapmayı...

27 Nisan 2017 Perşembe 15:29
Eruhlu çocuklar kendi kuklalarını yaptı

Eruh’ta düzenlediği kültür sanat festivali ile çocukları mutlu eden Yıldırım Belediyesi, okul öncesi eğitim sınıfı öğrencilerinin el becerilerini ortaya çıkardı.

Çizmeli Köyü İlkokulu’nda kurulan kukla atölyesinde kukla yapmayı öğrenen çocuklar, keyifli zaman geçirdi. Ahşap kukla parçalarını boyayarak birleştiren minikler, kendi kuklalarını kendileri yaparak, el emekleriyle ortaya çıkardıkları ve ömür boyu saklayacakları bir oyuncağa sahip oldu. Kendi kuklalarını yapmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar, ayrıca kukla yapımı ile ilgili yöntem ve teknikleri de öğrendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<