banner359

Gökler ve kubbeler buluşuyor

Bursa Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu’nun organizasyonu ile Kamil Fırat’ın “Gök, Kubbe, Boşluk / Mimar Sinan” adlı kişisel sergisi Bursalı fotoğraf severlerle buluşuyor.Kamil Fırat’ın kişisel sergisi olan “Gök, Kubbe, Boşluk...

14 Ocak 2017 Cumartesi 15:11
Gökler ve kubbeler buluşuyor

Bursa Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu’nun organizasyonu ile Kamil Fırat’ın “Gök, Kubbe, Boşluk / Mimar Sinan” adlı kişisel sergisi Bursalı fotoğraf severlerle buluşuyor.

Kamil Fırat’ın kişisel sergisi olan “Gök, Kubbe, Boşluk / Mimar Sinan”, Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu’nun organizasyonu ile 18 Ocak Çarşamba günü saat 18.00’de Merinos AKK’de kapılarını fotoğraf tutkunları için açıyor. 30 ana fotoğraf ve 60’ı aşkın yardımcı fotoğraftan oluşan sergide Mimar Sinan’ın çıraklık, kalfalık ve ustalık eserleri olan Şehzadebaşı, Süleymaniye ve Selimiye camilerinden kareler yer alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<