banner359

Irgandı’da Sanat Bereketi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Irgandı Köprüsü Sanat Günleri’ ilgi gördü.Dünyadaki 4 çarşılı köprüden biri olan Irgandı Köprüsü’nde şehrin farklı noktalarından sanatçılar Bursa’nın...

24 Mayıs 2016 Salı 16:01
Irgandı’da Sanat Bereketi
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Irgandı Köprüsü Sanat Günleri’ ilgi gördü.
Dünyadaki 4 çarşılı köprüden biri olan Irgandı Köprüsü’nde şehrin farklı noktalarından sanatçılar Bursa’nın değerlerini tanıttı. İpek halı ve ipek dokuma ustaları, çalışmalarıyla vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Şehrin farklı bir değeri olan Bursa bıçağının üretim süreci de Bursa Bıçakçılar Derneği sanatçıları tarafından sergilendi. Büyük ustalık ve sabırla üretilerek ‘dünya markası’ olan Bursa bıçağının üretim aşamaları, yerli ve yabancı turistleri ustalarına hayran bıraktı. Dağ yöresinin gelin alayı adetleri de canlandırıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, sanat günlerine katılan sanatçılara desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<