Karagöz’ün uzay yolculuğu başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Karagöz’ün Uzay Yolculuğu’ adlı gölge oyunu seyircisiyle buluştu.Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçılarından Tayfun Özeren’in hem yazıp hem de oynattığı ‘Karagöz’ün...

06 Ekim 2016 Perşembe 17:24
Karagöz’ün uzay yolculuğu başladı
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Karagöz’ün Uzay Yolculuğu’ adlı gölge oyunu seyircisiyle buluştu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçılarından Tayfun Özeren’in hem yazıp hem de oynattığı ‘Karagöz’ün Uzay Yolculuğu’ adlı gölge oyununun prömiyeri, Karagöz Müzesi’nde yapıldı. Fethiye İlkokulu öğrencilerinin ilgiyle izlediği oyun çocukları göldürdü. Özeren, oyunu izleyen öğrencilere Karagöz ve Hacivat hakkında bilgiler vererek, tasvirleri tanıttı.
4 yaş ve üzerindeki çocuklar ile ailelerinin de keyifle izleyebileceği oyun, seyircisini, Karagöz ve Hacivat’ın renkli dünyasına konuk ediyor. Yaklaşık 35 dakika süren oyun, perşembe ve cuma günleri saat 11.00 ile 14.00’de, Cumartesi günleri ise saat 12.00’de Karagöz Müzesi’nde oynatılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<