Kurdoğlu ’evsiz’ kaldı!

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi ’Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı ’Kurdoğlu’ karakteriyle çok konuşulan usta oyuncu Hakan Vanlı, ​bu kez ’Terkedilmiş’ adlı sinema filminde bir evsizi canlandıracak. Diriliş Ertuğrul’un...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 13:20
Kurdoğlu ’evsiz’ kaldı!
TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi ’Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı ’Kurdoğlu’ karakteriyle çok konuşulan usta oyuncu Hakan Vanlı, ​bu kez ’Terkedilmiş’ adlı sinema filminde bir evsizi canlandıracak.
Diriliş Ertuğrul’un en dikkat çekici karakterini canlandıran Hakan Vanlı’nın, Levent Ülgen ile birlikte başrol oynadığı ’Terkedilmiş’ filmi, 15 Mayıs’ta vizyona girecek. Filmde ’Evsiz’ karakterini canlandıran Vanlı, filmdeki görüntüleriyle de dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu, "Terkedilmiş’te canlandırdığım ’Evsiz’, her aktörün oynamak isteyeceği tarzda bir karakter. Nitekim ’Diriliş Ertuğrul’daki ’Kurdoğlu’ karakteri de öyle. Proje seçimlerinde, menajerim ile birlikte ince eleyip, sık dokuyoruz. Bu da güzel projelere imza atmamızı sağlıyor" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<