Murathan Mungan kendi eserini fotoğraflardan okudu

Şair ve yazar Murathan Mungan, “Kibrit Çöpleri” isimli öykü kitabının okur-fotoğrafçı gözüyle yorumlandığı sergiyi gezdi.Murathan Mungan’ın “Kibrit Çöpleri” isimli kitabındaki hikayeler fotoğraf karelerine yansıtıldı. Nâzım...

27 Mart 2017 Pazartesi 11:47
Murathan Mungan kendi eserini fotoğraflardan okudu

Şair ve yazar Murathan Mungan, “Kibrit Çöpleri” isimli öykü kitabının okur-fotoğrafçı gözüyle yorumlandığı sergiyi gezdi.

banner380
Murathan Mungan’ın “Kibrit Çöpleri” isimli kitabındaki hikayeler fotoğraf karelerine yansıtıldı. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde açılan sergiyi Murathan Mungan da gezdi. Fotoğrafları tek tek inceleyen Murathan Mungan, “çok kıymetli” olduğunu söylediği sergiye büyük emek verildiğinin altını çizdi. Sergi Nisan 2017 tarihine kadar Yeraltı Galerisi’nde açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<