banner359

Ünlü şarkıcı sahnede öldü!

Dünyaca ünlü İtalyan sanatçı Giuseppe Mango, konser verdiği sırada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

15 Aralık 2014 Pazartesi 13:17 2014-12-15 13:19:29
Ünlü şarkıcı sahnede öldü!
 Dünyaca ünlü İtalyan sanatçı Giuseppe Mango, konser verdiği sırada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. 60 yaşındaki usta sanatçı "özür dilerim" diyerek aniden yere yığıldı. 
İtalya'da düzenlenen bir konserde, görenlerin hayatı boyunca unutamayacağı bir olay yaşandı. Mango lakaplı 60 yaşındaki ünlü sanatçı Giuseppe Mango, konser verdiği esnada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizi geçirdi. Şarkısını söylediği esnada son nefesini vermeden önce 'özür dilerim' diyen ünlü sanatçı, daha sonra olduğu yere çöktü ve bir daha kalkamadı.

AĞABEYİ ÜZÜNTÜYE DAYANAMADI

Mango'nun ağabeyi 75 yaşındaki Giovanni Mango kardeşinin üzüntüsüne daha fazla dayanmadı ve kardeşinin cenazesinden sadece bir gün sonra kendisi de vefat etti.

Son Güncelleme: 15.12.2014 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<