banner359

Mercedes Tutkunları İnegöl'de Buluştu

28 Şubat 2017 Salı 09:53 2017-02-28 09:56:19
Mercedes Tutkunları İnegöl'de Buluştu

 Bursa Mercedes Benz grubu tarafından düzenlenen etkinlikte, Mercedes tutkunları Hikmet Şahin Kültürparkında bir araya geldi. Farklı modellerde 50´ye yakın aracın sergilendiği etkinliğe İnegöllüler yoğun ilgi gösterdi.

Hikmet Şahin Kültürparkında bir araya gelen Mercedes tutkunları, araçlarını İnegöllülere sergiledi. Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Bursa Mercedes Benz grubu Başkanı Emrah Özkurt, “Bizim grubu kurma amacımız dostluk, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma üzerineydi. İki yıl önce kurduğumuz grupta Mercedes tutkunlarının sohbet etmesini, çeşitli paylaşımlarda bulunmalarını sağladık. Grubun içinde bulunan ve Bursa´nın ilçelerinde olan arkadaşların isteği üzerine ilçelerde bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Orhangazi´ye gittik. Grup olarak zaten Bursa´nın belirli yerlerinde sık sık bir araya geliyoruz” dedi.

Başkan Emrah Özkurt, “Grup içerisinde araçlarıyla ilgili sıkıntıları olan arkadaşlara parça konusunda yardımcı oluyoruz. İnegöl´de ilk defa bu etkinliği düzenliyoruz. Gruptaki İnegöllü arkadaşlarımız Bursa´daki tüm etkinliklerimize katıldı. Bu seferde biz onların daveti üzerine İnegöl´e geldik. Şuan 40´a yakın araç var” şeklinde konuştu. 






Son Güncelleme: 28.02.2017 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<